Üdvözöljük a Data-Park Kft. honlapján!

Vállakozásunk két fő tevékenységi iránya tükröződik nevében: Data (informatika) - Park (tájépítészet). Weblapunk elsősorban informatikai szolgáltatásainkkal kapcsolatban nyújt információkat meglévő és leendő ügyfeleink részére, továbbá lehetőséget biztosítunk tájépítészeti szolgáltatásunkkal kapcsolatos tájékozódásra is.

A cég rövid története

Tevékenységünket 2000 óta folytatjuk - előd vállalkozásainkat is figyelembe véve-, a Data-Park Kft.-t ugyanakkor 2006-ban indítottuk útjára. A cég 50-50%-os tulajdonrésszel két tulajdonos kezében van.
2008. áprilisa óta saját Internetes kiszolgálót üzemeltetünk.

Tevékenységeink

Eleinte informatikai rendszerek karbantartása, üzemeltetése, tervezése és megvalósítása volt a fő területünk, később indítottuk internetes szolgáltatásainkat, mint például a web-hosting (web, DNS, adatbázis, levelezés) és a rendszerek internetes távfelügyelete.

Webhosting szolgáltatásunk segítségével hatékony és olcsó lehetőséget biztosítunk vállalkozása számára az Interneten való megjelenésre: webáruházak, fórumok, manapság divatos web 2.0-s alkalmazások, képek és egyéb multimédiás tartalmak megjelenítésére alkalmas website-ok megvalósításában kínálunk megoldásokat. Ezen website kiszolgálása is az általunk kedvelt Drupal CMS segítségével történik, mint ahogy ügyfeleink részére szállított alkalmazásokban is ezt a web-motort ajánljuk.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk segítségével minimalizáljuk a különféle rendszerek életében fellépő kiesési időszakok hosszát proaktív módon érzékelve, majd elhárítva a problémákat.